87 Reacties
 • Hallo,
  Geplaatst op 18:34h, 24 april Beantwoorden

  Geweldig die bundel van psalm 42! Gaan jullie dat met meer psalmen of liederen doen?

  • admin
   Geplaatst op 14:23h, 24 april Beantwoorden

   Je weet maar nooit.
   Henk Dubbink, die uitgave 451 heeft geredigeerd, leest dit gastenboek ongetwijfeld ook wel zo nu en dan.

 • kees
  Geplaatst op 10:04h, 17 april Beantwoorden

  Beste Cor,

  Ik zit al enige tijd met smart te wachten op jullie nieuwe uitgaven. Volgens de nieuwspagina van martienvanderzwan.nl ligt er al enige tijd een nieuw deel bij jullie te wachten. Nu begrijp ik helemaal dat jullie wat rustiger aan doen maar er is ook iets wat ik niet begrijp. Jullie werken aan verschillende uitgaven tegelijk. Bij nieuwe uitgaven staan er drie. Is het niet mogelijk om iedere maand 1 á 2 nieuwe uitgaven toe te voegen. Nu hebben we al een paar maanden niets gehoord en zien we straks opeens tig uitgaven staan. Het is maar een suggestie.

  • admin
   Geplaatst op 14:15h, 18 april Beantwoorden

   Dag Kees,
   Je opmerking begrijp ik. De reden dat we niet (meer) iedere maand met nieuwe uitgaven komen heeft te maken met een stukje efficiency. Bij het publiceren van nieuwe muziek moet er namelijk veel meer gebeuren dan alleen het maken van een boekje. Denk aan het toevoegen van de nieuwe uitgaven aan de administratie en facturering, het opstellen van overeenkomsten met componisten, het toevoegen van de uitgaven (incl. afbeeldingen e.d.) aan de website, het opstellen van een nieuwsbrief, het verzenden van presentexemplaren en ga zo nog maar even door. Het kost veel minder tijd als we dat in 1 slag doen in plaats van voor alle uitgaven afzonderlijk.
   Daar komt nog iets bij: de muziekuitgeverij is voor ons bepaald geen hoofdinkomen. Onze reproshop draait als een tierelier en vreet enorm veel tijd van ons allemaal. Maar soms zijn er gaatjes. En dan hebben we even de tijd om een aantal boekjes tegelijk klaar te maken. Zo zijn we b.v. nu druk doende om diverse uitgaven over een paar dagen te laten verschijnen.
   Maar toegegeven: het lijkt voor de buitenwereld een beetje hollen of stilstaan. Ik trek het me aan, maar een oplossing heb ik zo een-twee-drie niet voorhanden.
   Een dag zou meer dan 24 uur moeten hebben…

 • Jaap
  Geplaatst op 13:19h, 27 februari Beantwoorden

  Hoi,

  Ligt het werk bij cantique stil?
  Komen er nog nieuwe uitgaven?

  • admin
   Geplaatst op 21:27h, 27 februari Beantwoorden

   Jaap,

   Kom een dagje met ons meelopen. Dan kun je ervaren hoe ‘stil’ het hier is 🙂
   Nee, we hebben het verschrikkelijk druk, en daardoor is er wat minder tijd voor het verzorgen van nieuwe uitgaven. Daar komt bij dat we wat kritischer zijn geworden in het accepteren van nieuwe muziek (zie ook eerder in deze rubriek). Op dit moment hebben we een zestal nieuwe uitgaven onderhanden. Maar vooral de notatie vreet tijd, en tijd is een schaars artikel hier, terwijl het uitbesteden van notatiewerk een dure optie is, zelfs als we het in India laten doen.

   Overigens wel grappig: toen we een paar jaar geleden met 50 nieuwe uitgaven op jaarbasis op de markt kwamen kwam nogal eens de vraag of het niet iets rustiger kon. Nu we op ongeveer 15-20 uitgaven per jaar zitten lijkt het blijkbaar of we niets meer doen… 🙂

 • Geert Baan
  Geplaatst op 19:56h, 02 november Beantwoorden

  Ha Jansje en Cor,

  (ik doe ‘t andersom, speciaal voor Jansje..!)
  Van harte met jullie jubileum en alle goeds voor de toekomst!

  • admin
   Geplaatst op 14:29h, 03 november Beantwoorden

   Er loopt hier nu iemand naast haar schoenen, geloof ik…

 • Henk Dubbink
  Geplaatst op 14:17h, 27 oktober Beantwoorden

  Cor & Jansje,

  Ook van mijn kant gefeliciteerd met deze mijlpaal. Misschien leuk een jubileumbundel uit te geven. Het ga je goed.

  • admin
   Geplaatst op 14:30h, 28 oktober Beantwoorden

   Met 10 stukken van ieder 10 x 10 maten of zo…
   Interessante suggestie, Henk. En dank voor de felicitaties!

Geef een reactie