Gastenboek

By Cantique 4 jaar ago87Berichten

87 berichten

 • Henk Dubbink says:

  Cor, en Jansje, het was weer geweldig gezellig de open dag. De poffertjes smaakten goed volgens Stijn.
  Goed Bezig. 😉

 • Jaap says:

  Complimenten voor het nieuwe boekje van Bas Buitendijk. 9 variaties over psalm 25, 16 over psalm 89 en 10 over psalm 134. Daar kun je tenminste het kwartiertje voor de dienst mee vullen. Hoop dat er meer componisten die volgen met uitgebreide koraalpartita's!

 • Joke says:

  Beste,

  Misschien is een nieuwe zoekfunctie leuk, namelijk zoeken op niveau. Ik vind het super hoe deze site is ingericht, met zichtpagina's en moeilijkheidsgraden! Doen niet veel websites jullie na!
  Het lijkt mij een goed verbeterpunt als deze nieuwe functie zou kunnen worden ingevoerd…

  Groet, Joke

  • admin says:

   Joke,

   Je kunt met de huidige zoekfunctie al behoorlijk op moeilijkheidsgraad zoeken, door bijvoorbeeld in te vullen (wel precies overnemen):
   (1-10): 5 en dan te kiezen voor ‘exacte zin’.
   Je krijgt dan alle uitgaven met moeilijkheidsgraad 5 te zien. En zo kun je dat doen voor alle gewenste moeilijkheidsgraden.

 • Harmen says:

  Goedendag,

  In de kerkdiensten gebruik ik vaak het koraalboek van Cor van Dijk. Thuis heb ik de 2e druk en in de kerk staat de 1e druk. Zou ik een lijstje kunnen krijgen welke psalmen 'helemaal hetzelfde' zijn gebleven? Dan is het niet nodig om mijn eigen koraalboek naar de kerk te nemen.

  Groet,
  Harmen

  • admin says:

   Zo’n lijstje is er helaas niet. Naar schatting heeft 30-40% van alle psalmen een of meer wijzigingen ondergaan. Dat kan variëren van een enkele noot tot meer fundamentele wijzigingen. De verschillen zijn destijds niet gedocumenteerd. Mocht iemand wel zo’n lijstje hebben: we horen het graag!

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.